2 pegawai polis Wisconsin terbunuh dalam baku tembak semasa trafik berhenti, kata pihak berkuasa
slot online

2 pegawai polis Wisconsin terbunuh dalam baku tembak semasa trafik berhenti, kata pihak berkuasaCNN

Dua pegawai polis dan seorang lagi terbunuh dalam baku tembak semasa perhentian lalu lintas di barat laut Wisconsin pada hari Sabtu, kata pihak berkuasa.

Tembakan meletus selepas seorang pegawai dari Jabatan Polis Chetek melakukan perhentian lalu lintas di Cameron sekitar jam 3:38 petang waktu tempatan, menurut kenyataan daripada Jabatan Kehakiman Wisconsin.

Seorang pegawai Chetek dan seorang pegawai dari Jabatan Polis Kampung Cameron kedua-duanya disahkan meninggal dunia di tempat kejadian, kata agensi kerajaan itu.

“Individu yang terlibat” telah dibawa ke hospital dan kemudiannya juga disahkan meninggal dunia, kata siaran berita itu.

Pegawai mahupun orang ketiga yang terbunuh tidak dikenal pasti secara terbuka. Pihak berkuasa tidak memberikan maklumat mengenai apa yang menyebabkan trafik berhenti atau bagaimana tembakan berlaku.

Jabatan Kehakiman Wisconsin berkata ia sedang menyiasat “pegawai terbabit insiden kritikal.”

Bahagian Siasatan Jenayah jabatan “sedang meneruskan menyemak bukti dan menentukan fakta kejadian ini dan akan menyerahkan laporan siasatan kepada Peguam Daerah Barron County apabila siasatan selesai,” kata siaran berita itu.

result singapor

peng sidny

sdy totobet

hongkong yang keluar malam ini

sgp hari ini