20 beg kerja wanita terbaik 2023
slot online

20 beg kerja wanita terbaik 2023

Memilih pakaian baharu untuk bekerja setiap hari boleh menjadi pening kepala, tetapi jika ada satu perkara yang memudahkan pagi kita, ia adalah beg kerja yang boleh dipercayai yang tahan lama untuk berulang-alik, mesyuarat, kertas kerja yang banyak dan banyak lagi. Daripada beg kerja bergaya yang boleh anda bawa dari bilik mesyuarat ke bar kepada beg kerja berfungsi yang memastikan semua dokumen anda (dan makan tengah hari yang disediakan untuk makan) selamat dan terjamin, tiada kekurangan pilihan beg kerja di pasaran yang sebenarnya akan membuat mendapatkan — dan menjadi — pada pekerjaan harian anda yang lebih mudah. Kami bercakap dengan orang yang pergi ke pejabat setiap hari tentang beg kerja kegemaran mereka daripada jenama terkenal seperti Beis, Cuyana, Frank & Oak dan Ted Baker, dan anda boleh membeli-belah semuanya di sini.

Jangan tidur dalam beg galas yang membawa anda pergi dan balik dari kerja tanpa rasa sakit. “Saya suka bahawa ia serba boleh, perlindungan anti-kecurian dan mudah dibersihkan jadi jika ada tumpahan ia mudah untuk dipadamkan,” kata Margaret Simonelli, seorang kaunselor klinikal. “Sebagai bonus tambahan, ia mempunyai pemegang cawan untuk minuman pagi itu.”

digariskan Cuyana Tall Easy Tote

“Saya tersesat dalam dunia internet tote dan crossbody apabila saya akhirnya menemui tote yang sempurna ini,” kata Rachel Lubitz, editor gaya hidup kanan Underscored. “Diperbuat daripada kulit bertekstur yang lembut dan menampilkan dua tali, penutupan snap dan banyak ruang untuk komputer riba dan barang-barang keperluan saya tetapi tidak seluruh sinki dapur juga, ia menjadi impian untuk dibawa beberapa minggu kebelakangan ini. Terasa tinggi dan sedikit mewah tanpa menjerit bahawa anda berbelanja terlalu banyak, dan saya juga suka warna karang yang cerah.”

Louis Vuitton Neverfull mungkin kehabisan bajet untuk kebanyakan, tetapi memandangkan betapa “LV Neverfull adalah yang terbaik,” kata Ashley Mosseri, pakar podiat, ia mungkin berbaloi untuk berbelanja secara berbelanja. “Ia boleh memuatkan segala-galanya termasuk komputer riba saya, jadi nama itu sangat sesuai, dan ia sangat kukuh dan tidak kotor. Ia datang dengan pochette kecil di dalam dan saya memakainya untuk melancong juga. Ia mahal dan saya mendapatnya sebagai hadiah tetapi ia menakjubkan. Pasti berbaloi.”

Beg kerja dengan fungsi adalah satu kemestian, tetapi mata bonus untuk reka bentuk yang menyeronokkan. “Beg makan tengah hari Ted Baker ini adalah pilihan utama saya untuk bekerja,” kata Roxanne Stein, pembantu pentadbiran/eksekutif. “Saya menggunakannya setiap hari sebagai beg makan tengah hari dan sebagai barang bawa saya. Ia luas untuk beg yang lebih kecil dan ia mudah dibersihkan kerana bahannya, tetapi ia juga sangat cantik.”

“Sukar untuk mencari beg kerja yang 1) muat dengan komputer riba 2) mempunyai zip atas 3) boleh dipakai silang badan, tetapi Cuyana telah berjaya memenuhi ketiga-tiga keperluan dengan Tote Zip Mudah yang baru dikeluarkan,” kata Chelsea Stone, Pengarang kanan bergaris bawah. “Selain itu, beg itu datang dalam tiga saiz, kulitnya sangat licin dan anda boleh memilih daripada pelbagai warna yang hebat. Saya memilih untuk Small, dan ia masih sesuai dengan komputer dan dompet saya serta botol air dan banyak lagi.”

Sama ada di pejabat atau perjalanan semalaman dengan rakan sekerja anda, beg profesional ini menjadikannya sebagai tambahan satu yang sempurna. “Saya suka beg Beis Convertible Mini Weekender saya untuk perjalanan kerja,” kata Rachel Rappaport, seorang perunding kanan. “Ia adalah saiz bawaan yang sempurna dan mudah berfungsi sebagai dompet. Saya suka petak zip di bahagian bawah untuk menyimpan pam kerja saya, ditambah dengan bukaan bingkai wayar memudahkan untuk melihat dengan tepat apa yang anda telah bungkus. Rahsia kecil saya: untuk perjalanan yang lebih besar, saya hanya zip dari bahagian bawah dan membawanya ke atas kapal sebagai dompet saya. Ia adalah saiz ‘barang peribadi’ yang sempurna untuk kebanyakan syarikat penerbangan.”

“Saya tinggal di sebuah pangsapuri kecil di Boston, jadi segala-galanya di dalam almari saya perlu dapat melakukan tugas dua kali ganda, tiga kali ganda, empat kali ganda,” kata Todd Plummer, seorang penulis dan pengembara yang gemar. “Tote ini didatangkan dengan tali silang badan yang tahan lasak dan hanya cukup besar untuk membawa komputer riba, buku nota dan beberapa kertas saya, tetapi juga sesuai untuk kapal terbang atau beg runcit jika saya mengambil beberapa barang. Di kedai. Ia adalah pelaburan yang pasti, tetapi ia dibuat oleh syarikat New England yang, pada pendapat saya, menghasilkan kulit yang menyaingi mana-mana jenama mewah.”

Dengan reka bentuk yang praktikal ini, anda akan mendapati diri anda mencapai beg ini setiap pagi. “Ia adalah beg yang sempurna,” kata Geneviève Guertin, naib presiden sains hayat di firma modal teroka. ” Komputer riba saya muat dengan sempurna, anda boleh meletakkannya di bawah tempat duduk kapal terbang, ia boleh digunakan sebagai beg galas, dan anda boleh mencucinya di dalam mesin.”

Jaket puffer sangat popular, tetapi beg puffer menambah sesuatu yang lebih mengejutkan pada kesesuaian kerja anda. “Saya telah melihat beg ini selama ia disenaraikan,” kata Katelyn Thomas, seorang wartawan berita. “Saya taksub dengan corak berkuil dan warna, dan hakikat bahawa ia lebih kukuh pada tote klasik. Ia luas dan sesuai dengan semua yang saya perlukan untuk bekerja, serta ia dibuat dengan bahan yang mampan jadi ia adalah pembelian tanpa rasa bersalah.”

Terima kasih kepada bahan kalis air dan bahagian dalam yang lapang, anda akan mendapati diri anda mencapai beg kerja ini setiap pagi tanpa gagal. “Saya telah menggunakan beg Rains selama bertahun-tahun selepas terlalu banyak momen salji dalam tote-dekat-kerja-komputer riba yang tidak menentu,” kata Kendra Sharp, seorang pemasar digital. “Ia berzip tertutup untuk kalis air sepenuhnya, bermakna saya boleh berjalan ke tempat kerja dalam hujan seberapa banyak yang saya perlukan. Ia juga bertahan hampir empat tahun sekarang, jadi saya akan mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja.”

Untuk menyelamatkan punggung anda — dan kewarasan anda — ambil beg galas Matt & Nat yang anggun namun lapang ini dengan daya tarikan seperti dompet. “Beg galas ini sesuai untuk segala-galanya jadi saya tidak perlu membawa tiga beg,” kata Cassandra Chase, penasihat pemerolehan bakat. “Ia terletak dengan selesa di belakang saya supaya saya tidak condong dan sebagai bonus ia diperbuat daripada kulit vegan.”

Beg jurulatih membuat kemunculan semula dengan cara yang serius, dan jika ia bukan sebahagian daripada almari pakaian kerja harian anda, anda akan kehilangan semua kemudahan yang mereka tawarkan. “Saya menggunakan beg tote Coach standard. Ia mempunyai kulit bertekstur jadi saya hanya perlu mengelapnya untuk membersihkan bahagian luar,” kata Kyra Tuwaig, seorang peguam korporat. “Saya sukakannya kerana saya boleh zip untuk menutupnya dan ia sesuai dengan komputer riba saya. Saya mendapatnya sebagai hadiah apabila saya mula-mula memulakan kerja saya dan saya tidak perlu menggantikannya sejak itu.”

Sama ada anda mempunyai kerjaya dalam seni visual atau anda mengembara dengan banyak peralatan, beg boleh tukar Pilihan Amazon ini pasti berguna. “Kami pernah mempunyai empat beg untuk kamera dan dron kami dan ini cukup besar untuk semua kamera dan tripod saya,” kata Peter Sawinski, seorang jurugambar perkahwinan. “Saya boleh menggulungnya pada rodanya atau memakainya sebagai beg galas. Walaupun saya menggunakannya untuk fotografi, saya juga menggunakannya sebagai beg perjalanan.”

Sebagai panggilan cepat untuk barang-barang anda, anda tidak boleh salah dengan tote yang lapang tanpa kekejaman ini dengan penutup kancing petak tengah, petak gelincir dwi dan tali silang badan boleh laras dan boleh tanggal. “Saya mendapat ini beberapa tahun lalu dan menggunakannya setiap hari untuk bekerja,” kata Rachel Sheiner, seorang guru sekolah rendah. “Ia masih dalam bentuk sempurna dan ia membersihkan dengan baik.”

Untuk beg bimbit praktikal dengan daya tarikan gaya beg pakaian jalanan, pilih tote penyata ini. “Saya menyukainya kerana ia sangat serba boleh dan saya boleh menyusun semua keperluan saya di dalamnya tanpa beg saya terlalu besar,” kata Claudine Grondin, pengurus pembelian. “Saya juga menyukai fabrik dan warna kerana ia adalah kelainan yang bagus pada bentuk beg tote klasik.”

Apabila saya menjalankan temu bual secara peribadi untuk artikel, saya berkemungkinan berlari mengelilingi bandar selepas itu. Penyelamat beg ini mempunyai tali tebal dan empuk yang tidak mencecah bahu saya apabila ia memegang segala-galanya dari komputer riba saya ke makan tengah hari saya untuk menukar pakaian. Ia mempunyai beberapa petak genius yang memudahkan untuk memastikan kekacauan saya teratur.

Yang ini lebih kepada penanam daripada tukang tunjuk. Dari awal, ia kelihatan seperti beg galas sukan biasa anda, tetapi ia muat dengan jumlah yang mengejutkan, daripada komputer riba saya ke Yeti rambler mudah alih kepada baju peluh tambahan apabila saya pasti mula membeku selepas beberapa jam bekerja. Petak luarnya cukup lapang untuk berfungsi sebagai begnya sendiri, menjadikan petak utama sebenar semacam ceri di atasnya. Saya suka bahagian belakangnya cukup empuk bukan sahaja untuk melindungi barang berharga saya, tetapi belakang saya, jadi saya tidak semestinya perlu memastikan saya meletakkan barang rata di hujung sebelum memakainya.

Ia tidak menjadi lebih baik daripada beg jinjing lembut untuk disentuh ini dengan lebih 58,000 ulasan Amazon. Ia mempunyai petak utama yang besar dan poket sisi kecil untuk barang berharga, dan jumbai hiasan untuk memastikan ia kelihatan sangat bergaya. Daripada rona serba boleh seperti aprikot kepada kelabu abu, ia sekaligus cukup profesional untuk bilik mesyuarat dan cukup bergaya untuk keluar malam di bandar. Dan pada harga itu, anda pasti ingin merebut satu untuk setiap hari dalam seminggu.

Sudahlah hari-hari yang membimbangkan sama ada komputer riba anda benar-benar akan kekal selamat di dalam beg anda semasa dalam perjalanan anda. Direka bentuk dengan perlindungan gred tentera, fabrik kalis air dan tepi bertetulang yang menyerap impak, beg bahu beg komputer riba terlaris ini dengan lebih 13,000 ulasan Amazon menjadikan pelaburan bijak menyeluruh.

Direka bentuk dengan kanvas berlilin kalis air dan kulit kulit lembu yang canggih, beg messenger praktikal dengan hampir 13,000 ulasan Amazon ini membangkitkan estetika nostalgia seorang budak penghantar surat khabar dengan semua loceng dan wisel terkini beg kerja moden. Ia mempunyai tali bahu boleh laras dan boleh tanggal untuk kesesuaian yang diperibadikan, snap magnet untuk melindungi barang-barang anda dengan mudah dan lengan empuk untuk melindungi komputer riba anda sehingga 15.6 inci.

rezult sgp

pengeluar sdy

keluaran sdy

togel hkg 2021 hari ini keluar live result hongkong malam ini

result sgp