Chris Pratt berkata dia berasa ‘pecah’ sebelum bertemu isteri Katherine Schwarzenegger
slot online

Chris Pratt berkata dia berasa ‘pecah’ sebelum bertemu isteri Katherine SchwarzeneggerCNN

Chris Pratt telah membuka tentang bagaimana dia bertemu isterinya sekarang, penulis Katherine Schwarzenegger, dan mengapa pertemuan mereka datang pada masa yang tepat.

Bercakap mengenai “The Drew Barrymore Show” Selasa, “Super Mario Bros.” pelakon suara, 43, mendedahkan bahawa “ada saat dalam hidup saya apabila saya benar-benar bergelut dan berasa benar-benar hancur.”

“Bagi saya, perjalanan saya sendiri, (ia adalah tentang) mencari kuasa yang lebih tinggi dan bersandar pada itu dan menjadi seperti, ‘Tolong selamatkan saya,’ dan kemudian berasa selamat,” kata Pratt.

“Dan kemudian tidak lama kemudian, (saya bertemu) wanita impian saya.”

Suara ‘Mario’ Chris Pratt mempunyai internet bercakap

Pratt bertemu Schwarzenegger, anak perempuan ikon Hollywood Arnold, pada 2018. Mereka berkahwin pada tahun berikutnya.

“Tuhan mempunyai butang ke hadapan pantas,” kata Pratt. “Apabila betul – boom! – awak terkena. Awak jatuh cinta, awak kahwin.”

Pasangan itu mempunyai dua anak perempuan bersama, Lyla Maria, 2, dan Eloise Christina, 10 bulan.

Pratt, yang terkenal dengan peranannya dalam francais “Guardians of the Galaxy” dan “Jurassic World,” juga mendedahkan tempat dia pertama kali bertemu dengan Schwarzenegger, kini 33. Walaupun ramai orang pergi ke gereja dan mencari ketenangan, pengampunan atau ketenangan batin – Pratt pergi ke gereja dan menemui bakal isterinya.

“Saya berada di barisan hadapan gereja – iaitu seperti, anda tidak mahu menjadi seperti, ‘Wah, siapa itu?’ di Gereja. Awak tahu apa yang saya maksudkan?” Pratt memberitahu Barrymore.

Chris Pratt sebelum ini telah berkahwin dengan Anna Faris.  Pasangan itu berpisah pada 2018.

“Tetapi saya menyelinap beberapa pandangan dan tertanya-tanya, ‘Siapa itu? Bagaimanapun, apa yang saya lakukan? Ayuh, saya rosak, tolong saya. Tetapi siapa itu?’” dia ingat.

“Jadi kami agak berjaya. Dan kami tidak mula berkencan serta-merta, tetapi kami bertemu di sana dan kemudiannya akhirnya keluar.”

Pratt, yang sebelum ini berkahwin dengan bintang “Filem Menakutkan” Anna Faris, berkata segala-galanya tentang pertemuan dengan Schwarzenegger terasa betul.

“Ia masuk akal. Anda tahu apabila anda sedang membuat teka-teki dan ada sekeping, dan anda seperti, ‘Saya pasti itulah kepingan itu,’ dan kemudian anda menyekatnya, dan nampaknya ia sepatutnya menjadi kepingan itu (tetapi kemudian) anda ‘Seperti, ‘Oh itu yang itu,’” katanya.

“Ia hanya sesuai bersama. Anda seperti, ‘Oh, ia sesuai kerana ia adalah bahagian yang dibuat untuk muat di sana.’ Rasanya begitu.”

“Filem Super Mario Bros.” ditayangkan di Amerika Syarikat pada hari Rabu.

sg totobet

pengeluaran sd

keluaran sdy

hk malam ini keluar berapa

pengeluaran sgp