Doktor gigi Colorado ditangkap dalam kematian keracunan ‘keji, kompleks dan dikira’ isterinya
slot online

Doktor gigi Colorado ditangkap dalam kematian keracunan ‘keji, kompleks dan dikira’ isterinyaCNN

Seorang doktor gigi Colorado ditahan awal pagi Ahad atas tuduhan membunuh dalam kematian keracunan isterinya, menurut kenyataan Jabatan Polis Aurora.

Detektif polis Aurora melancarkan siasatan ke atas kematian wanita yang mencurigakan itu, selepas James Toliver Craig, 45, membawa isterinya, 43, ke hospital sekitar 8:45 malam Rabu, kerana dia mengalami “sakit kepala dan pening yang teruk.” Keadaan isteri merosot dengan cepat selepas tiba di hospital, dan dia diletakkan di ventilator dalam rawatan rapi, di mana dia diisytiharkan mati otak secara perubatan tidak lama kemudian, kata polis.

Polis menentukan wanita itu telah diracun dan waran untuk pembunuhan tahap pertama diperoleh selepas doktor membuat keputusan untuk menanggalkan bantuan hayatnya awal pagi Ahad. Craig telah ditangkap dan dipenjarakan sekitar jam 2 pagi Ahad, menurut pembebasan.

“Apabila butiran yang mencurigakan kes ini diketahui, pasukan pegawai dan detektif pembunuhan kami tanpa jemu berusaha untuk mendedahkan kebenaran di sebalik penyakit dan kematian mengejut mangsa,” kata Ketua Bahagian Mark Hildebrand dalam kenyataan itu. “Ia dengan cepat mendapati ini sebenarnya pembunuhan yang kejam, kompleks dan dikira. Saya amat berbangga dengan kerja keras Unit Pembunuhan Jenayah Besar kami dalam menyelesaikan kes ini dan mencari keadilan untuk mangsa.”

Setakat pagi Isnin, CNN tidak dapat menentukan sama ada Craig telah mendapatkan peguam.

resutsgp

pengeluaran sidny

keluaran sydney hari ini

data hk update

totobet net singapura