Duchesne County: Pendaki ais di Utah maut selepas menolak pendaki lain keluar dari laluan ais yang jatuh
slot online

Duchesne County: Pendaki ais di Utah maut selepas menolak pendaki lain keluar dari laluan ais yang jatuhCNN

Timbalan di Utah memuji tindakan “berani, berani” seorang pendaki ais yang mereka katakan mati selepas menolak pendaki lain keluar dari laluan ais yang jatuh.

Wanita berusia 41 tahun itu sedang memanjat air terjun di Duchesne County berhampiran Indian Canyon bersama dua yang lain pada Ahad apabila tiang ais tiba-tiba pecah, kata Pejabat Sheriff Duchesne County, tanpa menamakan pendaki tersebut.

“Seorang pendaki menolak rakan pendaki wanita mereka, berumur 21 tahun, keluar dari jalan, yang mungkin menyelamatkan nyawanya,” kata pejabat sheriff. “Malangnya, pendaki yang menolak rakan pendakinya dari jalan … terperangkap di bawah dua bongkah ais yang besar dan tidak terselamat.”

Seorang lelaki berusia 34 tahun cedera selepas terjatuh kira-kira 40 kaki apabila tiang ais pecah, kata pegawai.

Wanita berusia 21 tahun itu menuruni kawasan itu dan memandu ke Duchesne City untuk meminta bantuan.

Selepas penyelamat tiba, lelaki itu dinaikkan dari gunung dan dibawa ke hospital berdekatan dengan kecederaan serius, kata pejabat sheriff.

“Ucapan takziah kami… kepada keluarga wanita yang berani dan berani ini yang kehilangan nyawanya ketika menyelamatkan seorang lagi. Kami berharap semua orang akan mendapat keselesaan dan semua sokongan hangat akan menguasai hati anda sambil meratapi kehilangan orang yang anda sayangi,” kata pejabat sheriff itu.

totobet.sgp

minta pengeluaran sydney

info keluaran sydney

info hk malam ini

sgp totobet