Hydro Flask baru sahaja mengeluarkan warna Kaktus baharu
slot online

Hydro Flask baru sahaja mengeluarkan warna Kaktus baharu

Gelas bertebat berwarna-warni Hydro Flask, botol air, penyejuk dan pinggan mangkuk perkhemahan baru sahaja mendapat tambahan baharu pada barisan pilihan warna: Warna Kaktus yang baru dikeluarkan mengambil inspirasi daripada warna tumbuhan berduri tertentu, tetapi warna kuning yang baharu -warna hijau juga merupakan peringatan yang sempurna tentang kehijauan musim bunga (dan berada dalam trend dengan hijau asid yang ada di mana-mana sejak beberapa tahun kebelakangan ini).

Jalur warna Kaktus tersedia dalam kebanyakan produk jenama, tetapi berikut adalah beberapa yang kami nantikan untuk pengembaraan musim bunga dan barbeku belakang rumah kami:

Pastikan wain putih, teh atau air ais anda sejuk atau suam (mengikut kesesuaian) dengan gelas 12 auns ini. Paling best, ia dilengkapi dengan penutup supaya lalat tidak boleh berenang.

hydro flask cactus 20l insulated tote cnnu

Bersedia untuk mengangkut pasar tani anda ke rumah atau untuk membawa bekal untuk berkelah, tote terlindung ini memastikan kandungan sejuk sehingga empat jam.

Botol air mulut lebar ini — salah satu produk unggulan Hydro Flask — ialah bekas yang mudah diminum (dan warna ini akan membantu anda mencarinya dengan cepat di kedalaman tote anda).

ke sgp

data pengeluaran sydney hari ini

toto sidney

hk malam ini keluar berapa

pengeluaran sgp hari ini tercepat