Isteri Bruce Willis, Emma Heming menandakan hari lahirnya dengan mesej yang mengharukan tentang kesedihan
slot online

Isteri Bruce Willis, Emma Heming menandakan hari lahirnya dengan mesej yang mengharukan tentang kesedihanCNN

Ketika Bruce Willis mencecah usia 68 tahun pada hari Ahad, isterinya Emma Heming menandakan hari itu dengan mesej terus terang tentang menjaga seseorang yang hidup dengan demensia frontotemporal (FTP).

“Saya telah memulakan pagi dengan menangis seperti yang anda boleh lihat melalui mata saya yang bengkak,” kata Heming dalam Reels yang disiarkan ke Instagramnya yang disahkan.

Dalam usaha berterusannya untuk menyebarkan kesedaran tentang realiti memproses diagnosis demensia dalam keluarga, Heming terus berkongsi bahawa dia berpendapat “penting untuk anda melihat semua aspek ini.”

“Saya selalu mendapat mesej ini di mana orang selalu memberitahu saya, ‘Oh awak sangat kuat. Saya tidak tahu bagaimana awak melakukannya.’ Saya tidak diberi pilihan. Saya harap saya begitu tetapi saya juga membesarkan dua anak dalam hal ini,” katanya, merujuk kepada dua anak perempuan mereka, Mabel dan Evelyn.

Heming menambah bahawa “kadang-kadang dalam hidup kita, kita perlu memakai seluar dalam gadis besar kita dan melakukannya, dan itulah yang saya lakukan. Tetapi saya mempunyai masa sedih setiap hari, kesedihan setiap hari dan saya benar-benar merasakannya hari ini pada hari lahirnya.”

Keluarga Willis, termasuk bekas isteri Demi Moore dan tiga anak mereka Rumer, Scout dan Tallulah, berkongsi kemas kini pada Februari bahawa pelakon itu didiagnosis dengan FTP selepas pertama kali mendedahkan diagnosis aphasia pada 2022.

Menurut Mayo Clinic, FTP adalah “istilah payung untuk sekumpulan gangguan otak yang terutamanya mempengaruhi lobus frontal dan temporal otak. Kawasan otak ini biasanya dikaitkan dengan personaliti, tingkah laku dan bahasa.”

Heming telah membuat satu titik untuk mendokumentasikan perjalanannya sebagai penjaga Willis dan berkata dalam kapsyen siaran Ahad bahawa mesej sokongan yang dia baca daripada pengikutnya membantunya dalam hal ini.

Sambil menangis, dia mengakhiri mesej videonya dengan mengatakan bahawa “sebanyak mana saya melakukannya untuk diri saya sendiri, saya melakukannya untuk anda kerana saya tahu betapa anda menyayangi suami saya.”

sgp result tercepat

hasil pengeluaran sdy hari ini

sdy

pengeluaran hk kemarin

sgp