Isteri Lance Reddick berkongsi penghormatan emosi: ‘Lance telah diambil daripada kami terlalu awal’
slot online

Isteri Lance Reddick berkongsi penghormatan emosi: ‘Lance telah diambil daripada kami terlalu awal’CNN

Pelakon Lance Reddick sedang diingati oleh keluarga dan rakan-rakan selepas kematian mengejutnya pada hari Jumaat pada usia 60 tahun.

“Lance telah diambil daripada kami terlalu awal,” Stephanie Reddick, balu mendiang pelakon, menulis dalam catatan Instagram pada hari Sabtu. “Terima kasih atas semua kasih sayang, sokongan dan kisah indah anda yang dikongsi di platform ini sepanjang hari terakhir. Saya melihat mesej anda dan tidak dapat mula menyatakan betapa saya bersyukur kerana menerimanya.”

Lance Reddick, seorang pelakon watak veteran yang terkenal dengan persembahannya sebagai Cedric Daniels dalam “The Wire” dan untuk kerjanya dalam francais “John Wick”, meninggal dunia atas sebab semula jadi, menurut wakilnya, Mia Hansen.

Pelakon bersama “Wire” Wendall Pierce mengingati Reddick sebagai “lelaki yang mempunyai kekuatan dan keanggunan yang hebat” dalam penghormatan pada hari Jumaat.

“Sebagai pemuzik berbakat kerana dia seorang pelakon,” tulis Pierce. “Lambang kelas. Kesedihan pedih yang tiba-tiba yang tidak dijangka untuk keluarga seni kami. Penderitaan yang tidak dapat dibayangkan untuk keluarga peribadi dan orang tersayangnya. InsyaAllah kawan saya. Anda membuat tanda anda di sini.

“Terkejut!! Tak terkata!! Raja yang berbakat, baik, pintar ini telah tiada!! Saya diberkati dapat bekerja dengan anda dan diberkati dapat mengenali anda,” tulis pelakon Viola Davis dalam satu penghormatan di Instagram. “Berdoa untuk keselesaan untuk keluarga dan orang tersayang anda! Selamat berehat Lance Reddick…..jumpa anda di seberang.”

Reddick, yang muncul dalam “John Wick: Bab 4,” juga diingati oleh rakan-rakannya dalam francais itu.

“Jiwa yang baik hati, manusia yang hebat, dan kawan sejati,” baca catatan dari filem itu.

Reddick juga merupakan suara Komander Zavala dalam siri permainan Destiny dan digemari dalam komuniti pemain permainan itu.

Isterinya mengakui kasih sayang mereka dalam penghormatannya.

“Dan kepada ribuan pemain Destiny yang bermain sebagai penghormatan khas kepada Lance, terima kasih. Lance menyayangi kamu seperti dia menyukai permainan itu,” tulis Stephanie Reddick.

Dia meminta derma atas namanya dibuat kepada momcares.org, sebuah organisasi bukan untung yang berkhidmat untuk ibu dan keluarga di Baltimore, kampung halamannya.

rsult sgp

pengeluaran pengeluaran sidney

sdy

keluaran hk pools

pengeluaran.sgp