Jualan REI: Ahli boleh mendapat potongan 20% daripada banyak peralatan dan pakaian luar
slot online

Jualan REI: Ahli boleh mendapat potongan 20% daripada banyak peralatan dan pakaian luar

REI telah mendapat banyak jualan yang baik sejak kebelakangan ini, dan ia baru sahaja memulakan satu lagi untuk ahli Koperasinya. Bersedia untuk semua pengembaraan luar anda yang akan datang dengan jualan besar-besaran ini menawarkan diskaun 20% untuk satu item harga penuh menggunakan kod MEMBER23 dan diskaun tambahan 20% untuk satu item daripada REI Outlet menggunakan kod MEMBER23 semasa pembayaran.

Tawaran ini dan banyak lagi disiarkan sekarang hingga 27 Mac, jadi dapatkan peralatan diskaun merangkumi segala-galanya daripada peralatan gril kepada kasut lari ke buaian dan banyak lagi, serta pelbagai gaya pakaian untuk seisi keluarga.

Anda juga akan dapat mendapatkan tawaran murah pada satu tan peralatan, termasuk diskaun 30% untuk basikal Co-op Cycles saiz kanak-kanak, diskaun 50% untuk barangan keperluan perkhemahan Jenama Co-op terpilih dan malah sehingga $700 dalam penjimatan untuk pengembaraan berpandu syarikat ke tempat-tempat seperti Great Smoky Mountains dan Alaska.

Tawaran ini tidak boleh dilepaskan, jadi jika anda belum menjadi ahli Koperasi, bolehkah kami dengan rendah hati mencadangkan untuk menyertai sekarang? Mulai Mac 2022, kos $30 untuk menjadi ahli seumur hidup (naik daripada $20 sebelumnya), tetapi anda akan mendapat akses kepada banyak faedah, seperti penghantaran percuma, anugerah tahunan 10% untuk semua pembelian yang layak di REI dan, daripada sudah tentu, diskaun 20% untuk pembelian sekarang.

Beg galas Herschel yang sentiasa popular ada dijual, kali ini dalam warna hitam klasik dengan bahagian bawah coklat (dan poket komputer riba 15 inci di dalamnya). Ia diperbuat daripada 100% fabrik luaran yang dikitar semula dan pelapik untuk beberapa kredit tambahan alam sekitar juga.

Khemah Half Dome SL 2+ Koperasi REI

Diskaun lima puluh peratus untuk sebuah khemah adalah tawaran yang cukup hebat — dan lebih daripada bayaran untuk keahlian Koperasi itu. Khemah ini adalah khemah yang ringan untuk ransel dan menampung satu atau dua orang.

Bekas air bertebat paling popular TikTok mendapat potongan 20% apabila anda menggunakan kod MEMBER23 semasa pembayaran — dan ia masih tersedia dalam banyak warna.

Beg ini mempunyai banyak ruang untuk perjalanan sehingga seminggu dan terdapat dalam warna daripada terang dan terang kepada neutral dan moden. Gunakan kod MEMBER23 untuk diskaun 20% duffle tahan lasak ini.

Bersedia untuk pengembaraan di halaman belakang atau sekitar kawasan kejiranan, basikal ini membantu kanak-kanak daripada berdiri ke mengayuh, dengan brek coaster belakang dan roda latihan boleh tanggal.

Sesuai untuk perkhemahan kereta, khemah funky ini boleh menahan ribut dan mempunyai ruang tidur peribadi yang boleh diasingkan dari ruang tamu di hadapan.

Kalau orang suka tidur atas tanah, kita takkan cipta tilam. Pad mengembang sendiri ini memberi anda sedikit sokongan tanpa banyak usaha, itulah yang kita semua inginkan selepas seharian di luar rumah.

Gunakan kod kupon anda untuk jaket yang disekat warna ini, yang boleh dibungkus untuk perjalanan atau masa peralihan dalam setahun. Anda akan menjadi tempat berwarna terang dalam landskap bersalji dan jalan bandar.

Kekalkan kehangatan musim sejuk ini dengan rompi ke bawah berwarna hitam anggun ini, yang menghilangkan lapisan gebu dan memihak kepada siluet yang lebih ramping.

Seluar salji merah ini membuat kenyataan dengan latar belakang putih — dan seluar salji adalah lebih mudah untuk ditangani berbanding bib.

Tawaran pakaian lelaki

Malam musim bunga boleh menjadi sejuk dan lembap, jadi kekalkan kesejukan dan kabus dengan zip yang sangat hangat dari Patagonia ini. Hanya gunakan kod kupon anda semasa pembayaran untuk menjimatkan $30.

Parka ThermoBall yang terkenal di North Face sedang dijual — dan untuk potongan 30% juga.

Tunjukkan rasa cinta anda terhadap alam semula jadi kegemaran anda dengan baju peluh ini dalam warna biru laut atau hijau kelly yang cantik.

reult sgp

keluaran sydney

totobet data sidney

bukaan hongkong

totobet sgp hari ini