Keanu Reeves memberi penghormatan kepada Lance Reddick di tayangan perdana ‘John Wick: Bab 4’
slot online

Keanu Reeves memberi penghormatan kepada Lance Reddick di tayangan perdana ‘John Wick: Bab 4’CNN

Keanu Reeves memikirkan mendiang lawan mainnya Lance Reddick dan pada lapel jaketnya pada tayangan perdana “John Wick: Bab 4” malam Isnin.

Reeves, bintang francais blockbuster, bercakap dengan akhbar mengenai Reddick, yang meninggal dunia secara tiba-tiba minggu lalu akibat sebab semula jadi pada usia 60 tahun.

“Dia seorang yang cantik dan istimewa,” kata Reeves kepada CNN. “(Dia) adalah seorang yang bermaruah dan anggun. Saya berasa sangat berbesar hati dan bersyukur kerana saya berpeluang bertemu dengannya dan bekerja dengannya.”

Reddick, yang memainkan watak Continental Hotel concierge Charon dalam filem-filem itu, muncul dalam ansuran keempat francais itu, yang ditayangkan di pawagam pada Jumaat.

Pada tayangan perdana, bintang bersamanya memakai reben biru sebagai penghormatan kepada Reddick.

Pada hujung minggu, pelakon itu – yang terkenal dengan peranannya dalam “The Wire,” “Fringe” dan banyak lagi – diingati oleh rakan dan rakan sekerja dalam kedua-dua televisyen dan filem, serta komuniti permainan.

Reddick ialah suara Komander Zavala dalam permainan video Bungie’s Destiny dan Destiny 2.

Pelakon 'John Wick: Bab 4' memakai reben biru untuk menghormati mendiang pelakon Lance Reddick.

“Kami amat sedih dan sedih atas kehilangan rakan dan rakan sekerja kami yang dikasihi Lance Reddick,” Chad Stahelski, pengarah “John Wick: Bab Empat,” dan Reeves, berkata dalam satu kenyataan bersama selepas berita kematiannya dibuat. awam. “Beliau adalah seorang profesional yang sempurna dan kegembiraan untuk bekerja dengannya. Kasih sayang dan doa kami bersama isterinya Stephanie, anak-anak, keluarga dan rakan-rakannya. Kami mendedikasikan filem itu untuk ingatan cintanya. Kami akan sangat merinduinya.”

hasil result singapura

pngluaran sdy hr ini

sidney totobet

totobet hk hari ini

totobet net singapore