Nama panggilan paling pelik Golf |  CNN
slot online

Nama panggilan paling pelik Golf | CNNCNN

Hanya dalam golf anda boleh menonton Spider-Man bertentang mata dengan Shrek, atau melihat Walrus berhadapan dengan Jerung Putih Besar.

Sejak kejohanan terawal permainan, ramai pemain terkemuka telah diberkati – dan dikutuk – dengan pelbagai nama panggilan, ramai yang menjadi sinonim dengan sobriket mereka.

Sesetengah julukan adalah satu tanda kepada penampilan pemain golf. “The Pink Panther” ialah gandingan semula jadi untuk Paula Creamer dan almari pakaiannya yang kekal merah jambu, manakala bingkai tinggi Ernie Els menjadikannya sesuai untuk “The Big Easy.”

Orang lain merujuk personaliti. Rasa jenaka yang jahat menjadikan Lee Trevino “The Merry Mex,” dan dalam kes Tom “The Towering Inferno” Weiskopf, julukannya adalah gabungan kedua-dua ketinggiannya dan kemarahannya yang kadang-kadang terik di atas padang.

Sebaliknya, beberapa nama samaran dihasilkan oleh peristiwa tertentu, daripada yang hebat kepada yang lucu. “Cik. 59” ialah gelaran yang diberikan kepada Annika Sörenstam selepas pemain Sweden itu mencatatkan markah rendah yang tidak pernah berlaku sebelum ini pada tahun 2001. Enam tahun kemudian, Woody Austin terjun tanpa dirancang ke dalam air di Piala Presiden dan muncul semula dengan identiti baharu: “Aquaman.”

Daripada yang agung kepada yang tidak masuk akal, nama panggilan adalah semula jadi untuk golf seperti bunker dan birdie.

Tatal melalui galeri di atas untuk meneroka nama panggilan golf yang paling ikonik.

totobet result

pengeluaran angka sidney

totobet syd

toto bet hk

totobet singapura hari ini