Odell Beckham Jr telah menandatangani perjanjian 1 tahun dengan Baltimore Ravens
slot online

Odell Beckham Jr telah menandatangani perjanjian 1 tahun dengan Baltimore RavensCNN

Penerima luas ejen bebas Odell Beckham Jr. telah menandatangani perjanjian setahun dengan Baltimore Ravens, pasukan diumumkan Ahad.

Perjanjian Beckham Jr. dilaporkan bernilai sehingga $18 juta, dengan jaminan $15 juta, menurut NFL Network’s Ian Rapoport dan Mike Garafolo dan Adam Schefter dari ESPN.

Selepas pengumuman itu, Beckham Jr., 30, menggunakan Instagram untuk berkongsi gambar anaknya memakai jersi dan topi Ravens.

Pro Bowler tiga kali itu terlepas semua musim lalu selepas merobek ACLnya dalam Super Bowl LVI semasa bermain untuk Los Angeles Rams.

Dia dipilih dengan pilihan keseluruhan No. 12 oleh New York Giants dalam Draf NFL 2014. Rookie of the Year 2014 telah ditukarkan kepada Cleveland Browns pada 2019, dalam tempoh dua musim tambahan yang dilanda kecederaan.

Selepas kontraknya dengan Browns dibatalkan pada November 2021, Beckham Jr. menandatangani perjanjian setahun dengan Rams.

Semasa larian pasca musim Rams, Beckham Jr. menangkap 21 hantaran sejauh 288 ela dan dua sentuhan turun untuk juara Super Bowl.

Dalam kerjayanya, Beckham Jr. telah bermain dalam 96 perlawanan, mencatatkan 531 perlawanan, 367 ela dan 56 touchdown.

Penandatanganannya dibuat selepas pemain suku Lamar Jackson mengumumkan dia telah meminta pertukaran dari Ravens awal bulan ini.

“Sehingga 2 Mac, saya telah meminta perdagangan daripada organisasi Ravens yang mana Ravens tidak berminat untuk memenuhi nilai saya, sesiapa dan semua orang yang pernah bertemu dengan saya atau berada di sekeliling saya tahu saya suka permainan bola sepak dan impian saya adalah untuk bantu pasukan memenangi mangkuk besar,” tulis Jackson yang berusia 26 tahun dalam satu catatan di media sosial.

Pada 7 Mac, Baltimore menggunakan tag francais bukan eksklusif pada Jackson selepas gagal memenuhi syarat kontrak jangka panjang sejak dua tahun lalu.

Tag itu bermakna Jackson bebas untuk berunding dengan francais lain, tetapi sekiranya dia menandatangani lembaran tawaran dengan pasukan lain, Ravens akan mempunyai lima hari untuk sama ada sepadan dengan perjanjian itu atau menerima dua pilihan pusingan pertama sebagai balasan. Teg bukan eksklusif disertakan dengan kos had gaji sebanyak $32.4 juta untuk musim 2023.

Pengurus besar Ravens Eric DeCosta berkata pada 7 Mac bahawa dia berharap kedua-dua pihak boleh bersetuju dengan perjanjian jangka panjang.

“Kami akan terus berunding dengan niat baik dengan Lamar, dan kami berharap kami dapat mencapai perjanjian jangka panjang yang adil kepada Lamar dan Ravens,” kata DeCosta dalam satu kenyataan. “Matlamat utama kami adalah untuk membina pasukan kejuaraan dengan Lamar Jackson memimpin jalan untuk beberapa tahun akan datang.”

totobet sgp result

pengeluaran sidny

keluaran sidney hari ini

angka hasil hk

totobet singapura