Pembunuhan remaja Florida: Sheriff mengumumkan penangkapan
slot online

Pembunuhan remaja Florida: Sheriff mengumumkan penangkapanCNN

Dua juvana telah ditangkap dan satu lagi sedang dicari berhubung dengan kematian menembak tiga remaja kawasan dalam komuniti Florida Tengah baru-baru ini, kata Sheriff Marion County Billy Woods pada Jumaat.

Penyiasat percaya bahawa mangsa terlibat dengan pecah rumah dan rompakan, dan kedua-dua mangsa dan suspek didakwa mempunyai kaitan dengan kumpulan penjenayah, kata Woods.

Robert Le’Andrew Robinson, 17, dan Christopher De’l Atkins, 12, telah ditangkap dan didakwa dengan pembunuhan peringkat pertama, kata Pejabat Syerif Daerah Marion. Suspek ketiga, Tahj Brewton, 16, masih bebas.

“Pada asasnya, dalam istilah mudah tidak ada penghormatan di kalangan pencuri,” kata Woods pada sidang akhbar. “Dan pada satu ketika, tiga individu ini menghidupkan tiga mangsa kami dan membunuh mereka.”

Woods berkata suspek meninggalkan jejak bukti.

“Bukan sahaja mangsa adalah juvana, tetapi pembunuh adalah juvana juga,” kata Woods.

Pejabat Peguam Negara Daerah Marion sedang mengkaji sama ada suspek akan dibicarakan sebagai orang dewasa, kata Woods.

Pejabat itu merancang untuk “secara agresif meneruskan pendakwaan semua defendan yang bertanggungjawab atas jenayah kejam ini,” Walter Forgie, Ketua Penolong Peguam Negara Daerah Marion, memberitahu CNN dalam satu kenyataan.

“Kami sentiasa berkomunikasi dengan Sheriff Woods dan detektifnya mengenai jenayah ngeri ini,” katanya. “Memandangkan masih ada suspek yang masih belum ditangkap, kami terhad dalam apa yang boleh kami ulas secara terbuka buat masa ini.”

Pada 30 Mac, Layla Silvernail yang berusia 16 tahun ditemui di tepi jalan di kawasan Taman Tasik Hutan. Dia kemudian meninggal dunia di hospital akibat kecederaan kritikalnya, kata pejabat sheriff.

Salah seorang daripada mangsa pembunuhan tiga kali ganda di Marion County, Florida, telah dikenal pasti sebagai Layla Silvernail yang berusia 16 tahun, menurut Pejabat Syerif Marion County.

Keesokan paginya, sejurus sebelum 8 pagi, timbalan menteri menjawab laporan kedua tentang seseorang di tepi jalan dan menemui seorang lelaki berusia 17 tahun yang maut ditembak, kata pihak berkuasa.

Mayat mangsa ketiga ditemui pada hari Sabtu, kata Woods.

Mangsa kedua dan ketiga belum dinamakan.

Penyiasat percaya ketiga-tiga mereka berada dalam Chevy Cruze 2015 milik Silvernail. Kereta itu ditemui sebahagiannya tenggelam di dalam tasik, dengan salah seorang mangsa berada di dalam, kata Woods kepada CNN. Pada sidang akhbar Woods berkata bahawa mangsa, seorang wanita, ditemui di dalam bagasi.

keluaran result sgp hari ini

totobet sydney

totobet sydney

data keluaran sgp