Polis percaya penembak itu pernah menjadi pelajar di Covenant School
slot online

Polis percaya penembak itu pernah menjadi pelajar di Covenant School

Kendra Loney dari Jabatan Bomba Nashville bercakap semasa sidang akhbar pada hari Isnin. (WSMV)

Jabatan Bomba Nashville cuba menyediakan usaha menyelamatkan nyawa semasa insiden tembakan Isnin lalu di Sekolah Covenant, Gereja Presbyterian Covenant, kata pihak berkuasa Isnin semasa sidang akhbar.

“Krew kami dapat berada di tempat kejadian untuk mengeluarkan mereka yang mempunyai tanda-tanda kehidupan yang berdaya maju. Mereka yang masih menunjukkan pilihan untuk diselamatkan,” kata Kendra Loney dari Jabatan Bomba Nashville.

Tapak penyatuan semula telah ditubuhkan tidak lama kemudian dengan “pakar dan profesional kesihatan mental” untuk keluarga dan pelajar, tambah Loney.

Pada hari biasa, terdapat kira-kira 200 pelajar dan kira-kira 40 hingga 50 kakitangan di dalam sekolah, kata Don Aaron dengan Jabatan Polis Metropolitan Nashville.

Tidak jelas berapa ramai orang yang berada di sekolah pada hari Isnin.

“Terdapat video dari sekolah yang kami tonton sekarang untuk cuba mengetahui dengan tepat bagaimana semua ini berlaku,” kata Aaron.

Pegawai berkata satu lagi kemas kini mengenai insiden itu dijangka dalam masa terdekat. Aaron berkata mereka akan tweet apabila kemas kini seterusnya dijangka.

t0t0bet hk

totobet sdy

keluaran sdy hari ini

angka keluar hongkong

data hk hari ini