Pratonton Musim NFL: Odds Pemain Terbaik Tahunan
toto

Pratonton Musim NFL: Odds Pemain Terbaik Tahunan

Pada +900, Indianapolis Colts menjalankan kembali Jonathan Taylor dan penerima luas Los Angeles Rams Cooper Kupp adalah tajuk utama untuk slot perkakasan Pemain Terbaik Tahunan.

Jonathan Taylor dari Indianapolis Colt (kiri) Cooper Kupp dari LA Rams (kanan) terikat dalam peluang untuk Pemain Serangan Terbaik Tahun ini. (Imej: Casino.org)
Tahun lalu, Kupp telah dinamakan sebagai Pemain Serangan Terbaik NFL selepas merekodkan musim biasa yang menyaksikannya menangkap 145 bola untuk jarak 1,947 ela dan 16 touchdown.

Taylor datang dari musim yang hebat yang menyaksikan dia berlari lebih daripada 1,800 ela di atas tanah, sambil menambah 18 touchdown.

Taylor menganggap untuk terus mendapat banyak pembawa, walaupun Colts membawa masuk Matt Ryan untuk menjadi quarterback permulaan baharu pasukan. Keputusan yang sama sepatutnya dijangka daripada Kupp ketika dia memasuki musim kedua bergandingan dengan pemain suku Rams Matthew Stafford.

Tidak seperti anugerah Pemain Paling Bernilai, Pemain Serangan Terbaik Tahun ini dimenangi oleh pelbagai jawatan selama ini. Walaupun MVP tidak dimenangi oleh bukan quarterback dalam satu dekad, pemain ofensif tahun ini tidak dimenangi oleh quarterback sejak Patrick Mahomes membawa pulang perkakasan pada 2018.

Deebo Samuel, Derrick Henry (+1200)
Dua pemain yang tersenarai pada +1200 untuk memenangi anugerah ialah penerima/larian belakang Deebo Samuel dari San Francisco 49ers dan kembali kepada Derrick Henry dari Tennessee Titans.

Henry, yang memenangi anugerah itu hanya dua tahun lalu, kembali daripada kecederaan musim lalu yang menyaksikannya bermain dalam lapan perlawanan sahaja. Samuel meledak tahun lepas dalam kesalahan Niners, apabila ketua jurulatih Kyle Shanahan menghasilkan cara yang lebih kreatif untuk menggunakan penerima belakang/lebar berlari.

Samuel mendahului liga dalam ela setiap penerimaan tahun lepas dengan kadar Live Draw SGP 18.2 ela setiap tangkapan sambil turut bergegas untuk lapan touchdown, gabungan yang anda tidak sering lihat dalam NFL.

Davante Adams (+1400), Justin Jefferson (+1600)
Pada +1400 dan +1600 masing-masing, Davante Adams dari Las Vegas Raiders dan Justin Jefferson dari Minnesota Vikings meneruskan senarai penerima luas yang ingin mengikuti jejak Kupp sejak setahun lalu.

Adams berada dalam musim pertamanya meninggalkan Green Bay dan pergi dari Aaron Rodgers ke Derek Carr sebagai quarterbacknya. Jadi kemungkinan regresi untuk penerima superstar mungkin terdapat dalam kad.

Sejauh Jefferson pergi, memasuki tahun ketiganya dalam liga, dia mempunyai musim 1,400 ela dan lebih daripada 1,600 ela menerima di bawah tali pinggangnya.

Christian McCaffrey, Nick Chubb (+2000)
Kedua-dua pemain belakang Christian McCaffrey dari Carolina Panthers dan Nick Chubb dari Cleveland Browns berada dalam sepuluh teratas pilihan pembuat Toto macau peluang untuk memenangi anugerah itu.

McCaffrey telah dihantui oleh pepijat kecederaan sejak dua tahun lalu, bermain dalam sepuluh perlawanan, manakala Chubb terus menjadi kuda di padang belakang Browns, setelah merangkul tiga musim berturut-turut 1,000 ela di atas tanah.

Orang Terkemuka Lain
Beberapa pemain suku belakang yang perlu dipertimbangkan untuk Pemain Serangan Terbaik Tahun ini ialah Patrick Mahomes dari Ketua Kansas City di +1800, Josh Allen dari Buffalo Bills di +2200, Lamar Jackson dari Baltimore Ravens, juga di +2200, dan Justin Herbert dari Pengecas Los Angeles pada +2500.