Real Madrid lwn Atletico Madrid Kemungkinan, Masa dan Ramalan La Liga
toto

Real Madrid lwn Atletico Madrid Kemungkinan, Masa dan Ramalan La Liga

Real Madrid vs Atletico Madrid boleh dikatakan perlawanan bola sepak paling menarik pada hari Sabtu, 25 Februari 2023Real Madrid lwn Atletico Madrid Kemungkinan, Masa dan Ramalan La LigaSumber Imej: Shutterstock.com
Derby Madrid aka El Derbi Madrileño berada dalam program pada hari Sabtu ini. Real Madrid mengalu-alukan saingan antara bandar mereka, Atletico Madrid di Santiago Bernabeu, tempat Los Blancos tidak tewas sejak Mac 2022. Fakta yang lebih menarik ialah mereka tidak tewas di tempat sendiri kepada Atleti sejak 2016.

Real Madrid lwn Atletico Madrid Odds
Talian wang Kemungkinan
Real Madrid -125
Lukis +250
Atletico Madrid +375
Matlamat Lebih/Bawah Kemungkinan
Lebih 2.5 Matlamat +100
Bawah 2.5 Matlamat -112
*Peluang diambil daripada bet365 pada hari Rabu, 22 Februari 2023.

Bila, Di Mana, dan Bagaimana Menonton?
Tempat : Santiago Bernabeu di Madrid, Sepanyol
Tarikh : Sabtu, 25 Februari 2023
Masa : 12:30 PM ET
Cara Menonton : ESPN+
Keyakinan tinggi di Santiago Bernabeu
Real Madrid akan memasuki Derby Madrid selepas persembahan cemerlang dalam Liga Juara-Juara. Pada hari Selasa, Los Blancos mengalahkan Liverpool 5-2 di Anfield, walaupun mereka ketinggalan 2-0 selepas 14 minit.

Vinicius Junior adalah wira mereka pada hari itu, menjaringkan dua gol dan mencatat satu bantuan. Karim Benzema menjaringkan dua juga, manakala Eder Militao menyingkirkan satu.

Kemenangan ke atas Liverpool adalah kemenangan kelima berturut-turut mereka dalam semua pertandingan. Mereka kini selangkah lagi untuk melangkah ke peringkat seterusnya Liga Juara-Juara, sementara mereka juga masih dalam persaingan untuk Copa Del Rey dan juga La Liga.

Anak buah Carlo Ancelotti menduduki tempat kedua dalam liga utama Sepanyol, dengan lapan mata kurang daripada Barcelona. Namun begitu, musim ini Result HK panjang, bermakna mereka masih mempunyai peluang yang baik untuk mencabar kejuaraan. Namun untuk itu, mereka perlu terus menang.

Atletico Madrid Hebat di Belakang (Seperti Selalu)
Pasukan Diego Simeone menduduki tempat No. 4 dalam La Liga. Mereka ketinggalan 18 mata di belakang pendahulu liga, bermakna mereka mungkin tidak akan memenangi kejuaraan. Namun, mereka mempunyai motivasi untuk terus berjuang. Penamat di 4 teratas adalah matlamat mereka untuk musim ini, kerana ia akan membawa mereka ke Liga Juara-Juara.

Untuk mencapai itu, mereka hanya perlu terus melakukan apa yang telah mereka lakukan setakat ini. Dan ini bermakna mereka perlu terus bermain hebat di bahagian belakang. Atleti hanya melepaskan 17 gol (sama seperti Real Madrid), dengan tidak lebih daripada dua gol setiap perlawanan dalam 10 perlawanan La Liga terakhir mereka.

Ramalan Real Madrid lwn Atletico Madrid
Real Madrid hebat dalam serangan kebelakangan ini; Atletico Madrid sangat hebat di belakang. Kami fikir kedua-duanya akan terus bermain dengan baik – Real Madrid akan menjaringkan gol, tetapi mungkin tidak terlalu banyak kali. Malah, kami berpendapat bahawa keputusan yang paling berkemungkinan daripada Madrid Derby Sabtu ini ialah kemenangan 1-0 untuk pasukan tuan rumah.