Rekap dan ulasan ‘Succession’ Musim 4 Episod 3: “Perkahwinan Connor” memberikan kejutan besar (SPOILERS)
slot online

Rekap dan ulasan ‘Succession’ Musim 4 Episod 3: “Perkahwinan Connor” memberikan kejutan besar (SPOILERS)

Nota Editor: Yang berikut mengandungi spoiler utama tentang episod ketiga musim keempat “Succession’s”, “Connor’s Wedding.”CNN

Dalam satu giliran yang menakjubkan, “Succession” membawa penontonnya kembali ke tempat pertunjukan itu bermula lima tahun lalu, dan sememangnya, akar tajuknya.

Pertunjukan HBO yang memenangi Emmy bermula, selepas semua, empayar media dilemparkan ke dalam huru-hara apabila pemimpin yang berkuasa itu jatuh sakit, meninggalkan anak-anak dan bawahannya untuk mempertikaikan cara untuk menggantikannya, dan memikirkan jika ada sesiapa yang boleh. Tajuknya menyentuh senario itu, sementara musim-musim yang berlarutan telah mengukuhkan perasaan bahawa dari segi kecerdikan dan ketabahan korporat, epal boleh jatuh agak jauh dari pokok.

Kuasa prestasi Brian Cox sebagai mogul itu, Logan Roy, membuatnya kelihatan hampir abadi, walaupun kadang-kadang kelemahan pada usianya. Tetapi dalam satu saat di luar skrin, Logan telah pergi, dalam fesyen yang paling berlarutan dan menyakitkan yang boleh dibayangkan, meninggalkan anak-anaknya yang terpegun cuba lemah untuk mengucapkan selamat tinggal melalui telefon, dan kemudian bergelut bersama-sama dengan orang bawahannya dengan implikasi tentang kematiannya. bermakna.

Pencipta siri Jesse Armstrong tidak memberikan Logan banyak maruah dalam kematian, kerana dia rebah di bilik mandi menaiki jet peribadi dalam misi untuk menyelamatkan penggabungan wang besarnya dengan GoJo. Di belakang, dia juga menelefon nasib watak itu pada waktu pembukaan, ketika Logan merenung tentang prospek kehidupan akhirat, menyimpulkan bahawa walaupun tiada siapa yang tahu, mungkin ini sahaja yang ada.

Logan pastinya menjalani kehidupannya seperti itu, dan kematiannya didahului oleh adegan yang menekankan kekejaman dan kekejamannya, menugaskan anaknya Roman (Kieran Culkin) memecat pekerja lama Gerri (J. Smith Cameron), walaupun Roy mengetahui bahawa dua orang mempunyai hubungan rapat yang luar biasa (jika agak tidak lazim).

‘F**k off’: Pelakon terkenal menerangkan slogan kegemarannya

Kanak-kanak pula melalui beberapa siri reaksi, baik emosi dan pragmatik. Tidak semua orang, selepas semua, perlu bimbang tentang bagaimana kematian bapa mereka akan mempengaruhi pasaran kewangan dan berpotensi menaik harga saham syarikat mereka, menyebabkan mereka berjuta-juta dolar sebagai kerosakan cagaran.

Sebagai bonus tambahan, Roys yang lebih muda telah berpisah dengan bapa mereka, bersaing dengannya untuk memperoleh Pierce Global Media, menambah ketidakselesaan yang teruk dan perasaan bercampur-campur yang jelas ketika adegan itu dimainkan.

“Kami tidak terasing,” Kendall (Jeremy Strong) menegaskan, walaupun terdapat bukti yang bertentangan, manakala kakaknya Shiv (Sarah Snook) secara praktikal merayu kepada ayahnya yang tidak sedarkan diri melalui telefon, “Jangan pergi, tolong, jangan sekarang. ”

Satu nota separa normal dalam masa sejam datang daripada sumber yang tidak mungkin: Abang Connor (Alan Ruck) dan bakal pengantin perempuannya Willa (Justin Lupe), yang memutuskan untuk meneruskan perkahwinan mereka, pilihan manusia yang mengejutkan diberikan. rancangannya untuk menggunakan kesempatan itu sebagai alat untuk menyokong kempen presidennya di bawah satu peratus pengundian.

Sementara itu, anak-anak Roy yang lain, nampaknya memperoleh kekuatan antara satu sama lain, dengan Kendall dan Roman berusaha untuk meyakinkan diri mereka sendiri dengan berkata, secara sinis, “Anda tidak akan baik-baik saja.”

“Penggantian” telah mengelirukan jangkaan dengan melemparkan perubahan ini pada awal musim terakhir, tetapi apabila difikirkan semula, perkara ini sentiasa menuju ke arah yang logik, dengan apa yang dimaksudkan dengan penggantian diraja dan apa yang berlaku selepas raja mati tanpa waris yang jelas.

Cox pasti akan dirindui sepanjang masa yang tinggal (kecuali kilas balik dalam bentuk tertentu). Namun dari segi penyediaan kemungkinan dramatik (dan komedi) di sekitar membuat perjanjian, skema dan dinamik keluarga yang akan datang, rancangan itu akan kembali ke tempat semuanya bermula, dengan cara yang kelihatan ditakdirkan untuk menjadi lebih daripada OK.

pengeluaran toto sgp hari ini

peng sidny

sdy toto

keluaran togeĺ hongkong hari ini 2021

singapura totobet