Semak semula ARC Travel Pack
slot online

Semak semula ARC Travel Pack

Mencari beg galas perjalanan yang betul boleh terasa seperti satu kejayaan yang mustahil, terutamanya kerana terdapat begitu banyak pilihan untuk dipilih. Terdapat beg galas yang ditujukan kepada pengembara perniagaan seperti terdapat beg galas yang ditujukan kepada pengembara masa lapang, dan beg galas mendaki untuk perjalanan pengembaraan. Dalam pencarian saya untuk beg galas terbaik, saya telah mendapati bahawa, untuk sebahagian besar, saya memerlukan pilihan yang berfungsi dengan baik dalam pelbagai keadaan.

Di antara berpuluh-puluh beg galas perjalanan yang saya cuba selama ini, saya hampir secara eksklusif menggunakan Pek Perjalanan Incase ARC dalam perjalanan saya. Saya bukan sahaja telah mengambil Pek Perjalanan ARC pada kebanyakan percutian pendek hujung minggu saya di mana saya perlu membawa komputer riba, tetapi saya juga telah menggunakannya untuk perjalanan yang lebih jauh ke destinasi di Timur Tengah dan Eropah.

Beg galas perjalanan yang ideal jika anda ingin mengemas selama beberapa hari lagi tanpa memeriksa beg

Pek Perjalanan Incase ARC ialah beg galas dan beg pakaian bahagian yang sama. Sistem pembungkusan gaya rama-rama membolehkan anda memaksimumkan ruang untuk membungkus pakaian dan keperluan lain, sementara ia mempunyai petak komputer riba yang berasingan dan banyak poket tambahan. Walaupun harganya mahal, bahagian luarnya yang tahan lasak dan serba boleh menjadikannya tambahan yang kukuh pada almari pakaian perjalanan anda.

Salah satu perkara yang menjadikan ARC Travel Pack menjadi pilihan saya ialah cara ia berkembang untuk storan tambahan apabila diperlukan — saya juga mengambilnya semasa percutian Eropah selama 16 hari apabila saya ingin mengelak daripada memeriksa beg. Pek Perjalanan ARC membolehkan anda membawa lebih banyak pakaian bersama-sama, serta komputer riba dan barang keperluan saya untuk bekerja, yang tidak akan menjadi pilihan dengan beg galas lain yang telah saya cuba.

Jika anda sedang mencari beg galas yang kelihatan profesional dan tahan semasa melakukan perjalanan yang kerap, anda mungkin ingin mempertimbangkan Pek Perjalanan ARC. Selepas menguji beg galas ini selama lebih daripada setahun, saya mendapati terdapat lebih banyak kebaikan daripada keburukan, menjadikannya ruji dalam almari pakaian perjalanan saya untuk sebarang jenis perjalanan.

Salah satu faedah terbesar ARC Travel Pack ialah saiznya — dan keupayaannya untuk menjadi lebih besar. Dalam saiznya yang tidak dikembangkan, beg galas berukuran 19 inci panjang dengan 13 inci lebar dan 8 inci dalam untuk jumlah kapasiti pembungkusan sebanyak 25 liter. Walau bagaimanapun, beg galas ini berfungsi sama seperti bagasi boleh kembang kerana ia mempunyai zip sisi yang membolehkan anda menambah jumlahnya apabila diperlukan. Apabila dalam tetapannya yang diperluas, anda akan menemui 33 liter kapasiti pembungkusan — bermakna beg ini boleh mengembang sehingga 8 liter.

Saiz biasa beg itu cukup besar untuk kebanyakan perkara yang saya perlukan semasa melancong. Walau bagaimanapun, mendapat faedah mengembangkannya menjadikannya ideal apabila mengemas bukan sahaja komputer riba dan peralatan kerja saya tetapi juga pakaian dan peralatan mandian. Keupayaan untuk mengembangkan kapasiti beg galas dengan zip dan kemudian memampatkan keseluruhan beg dengan tali luar memberi anda peluang untuk mengelakkan beg berdaftar.

bergaris bawah pembungkusan pembungkusan perjalanan arka

Tentang nama itu. ARC adalah singkatan kepada “A Responsible Carry,” merujuk bukan sahaja kepada bahan kitar semula yang diperbuat daripada beg itu tetapi juga hakikat bahawa beg itu mempunyai faedah terbina dalam pengguna seperti pelapik di dalam beg dan di bahagian atas dan pemegang sisi yang menghalang pembentukan bakteria- ke atas, serta teknologi penyekat RFID.

Pek Perjalanan ARC diperbuat daripada fabrik poliester kitar semula yang menjadikannya sangat mudah untuk dibersihkan. Saya biasanya mengelap beg saya dengan kain lembap selepas setiap penggunaan, dan ia masih kelihatan baharu selepas membawanya ke seluruh dunia apabila kebanyakan beg menunjukkan kehausan berat. Walaupun saya mempunyai warna biru laut, Pek Perjalanan juga tersedia dalam warna hitam dan Smoked Ivy. Bahagian luar yang tahan lasak adalah kalis air dan kotoran, yang merupakan perkara yang anda perlukan apabila anda mencari teman perjalanan jangka panjang.

Apabila mempertimbangkan beg galas perjalanan yang berkualiti, anda juga perlu mengambil kira organisasi yang tersedia — dan saya telah menemui Pek Perjalanan ARC untuk memenuhi jangkaan saya. Beg galas termasuk petak zip atas dengan poket zip tersembunyi di dalam untuk dokumen perjalanan dan barang lain yang anda ingin simpan dekat tetapi hanya boleh diakses oleh anda. Dan, ia juga mempunyai ruang khusus untuk botol air anda supaya anda sentiasa kekal terhidrat semasa dalam perjalanan.

Jika anda merancang untuk melakukan perjalanan selama beberapa hari, bukaan rama-rama pada Pek Perjalanan ARC membantu membezakannya. Apabila ia dibuka, ia lebih seperti beg pakaian daripada beg galas. Oleh itu, daripada menyekat segala-galanya di bahagian bawah beg, anda boleh membungkusnya dalam gaya beg pakaian. Dalam erti kata lain, anda boleh memasukkan alat penting seperti membungkus kiub agar lebih muat di dalam.

Seperti yang dinyatakan, petak organisasi dalam beg galas ini membantu membezakannya. Jika anda ingin menjauhkan kasut yang kotor daripada segala-galanya, Travel Pack juga mempunyai petak kasut khusus. Walaupun saya sendiri menggunakannya untuk snek perjalanan, ini adalah pilihan yang bagus untuk mempunyai ruang berasingan untuk item pilihan anda.

Di dalam beg itu, anda juga akan menemui petak komputer riba yang berdedikasi dan mewah, yang dikatakan Incase cukup besar untuk MacBook 16 inci dan sehingga iPad 12.9 inci, walaupun saya dapati ia cukup besar untuk 17 saya. -inci HP Pavilion.

Untuk perjalanan yang lebih lama apabila beg dibungkus sepenuhnya, tali bahu yang selesa dan empuk memudahkan untuk dibawa. (Atau, jika anda lebih suka membawanya dengan pemegang, terdapat pilihan di bahagian atas dan sisi.) Selain itu, ia didatangkan lengkap dengan lengan troli supaya anda boleh menyelitkannya dengan mudah di atas beg tangan anda untuk memudahkan pengangkutan.

Akhirnya, kepelbagaian ciri organisasi dan kapasiti besar yang membantu membezakan beg galas ini. Jika anda melakukan perjalanan untuk tempoh yang lama dan ingin mengelak daripada memeriksa beg, beg galas ini mempunyai ruang bukan sahaja untuk elektronik anda tetapi juga untuk pakaian bernilai beberapa hari dan petak tambahan untuk semua peralatan perjalanan anda yang lain.

Perkara utama yang kami tidak suka tentang beg ini ialah cara petak dalaman berfungsi untuk jenis perjalanan tertentu. Pek Perjalanan ARC bukanlah beg galas terbuka dari atas biasa yang anda boleh capai tangan anda dan masukkannya. Sebaliknya, ia mempunyai zip sisi yang membolehkan anda membuka beg galas sama seperti sekeping bagasi.

Saya dapati gaya ini bagus untuk perjalanan jauh apabila saya cuba mengemas banyak barang dan teratur sebaik mungkin, tetapi ada kalanya saya lebih suka beg galas tradisional untuk mengakses barang-barang saya dengan mudah — terutamanya dalam perjalanan yang lebih singkat atau untuk seharian. -kegunaan hari ini. Kemudian sekali lagi, dengan Pek Perjalanan ARC, anda boleh menggunakan petak zip atas untuk menyimpan barang yang biasanya anda perlukan berdekatan semasa perjalanan, seperti pasport, kad vaksin, pen dan fon kepala anda.

Selain itu, perlu diperhatikan titik harga tinggi pada Pek Perjalanan Incase ARC. Pada $250, ia adalah pelaburan. Walau bagaimanapun, jika anda mengembara cukup dengan hanya beg galas dan boleh menggunakan kapasiti pembungkusan yang besar, ia boleh berbaloi dengan kosnya dengan mudah — terutamanya jika anda mempertimbangkan jumlah wang yang boleh anda jimatkan dengan tidak memeriksa beg.

Dimensi

19 inci x 13 inci x 8 inci

18 inci x 12 inci x 7.8 inci

21.7 inci x 13.6 inci x 9.5 inci

Kapasiti

25 liter; 33 liter apabila mengembang sepenuhnya

28 liter

45 liter

Berat badan

3.7 paun

1.68 paun

3.32 paun

Saiz bawaan?

Ya, dengan kebanyakan syarikat penerbangan

Ya, dengan kebanyakan syarikat penerbangan

Ya, dengan kebanyakan syarikat penerbangan

Gaya pembungkusan

Gaya rama-rama dengan petak komputer riba tambahan dan storan sisi

Gaya beg galas dengan petak komputer riba yang berasingan dan poket tambahan

Gaya rata dengan ciri mampatan, petak komputer riba yang berasingan dan poket tambahan

Warna

3

15

3

harga

$250

$30

$220

Jika anda sedang mencari beg galas perjalanan yang sesuai untuk pelbagai jenis perjalanan, Pek Perjalanan ARC patut anda lihat. Beg ini mempunyai banyak petak tersembunyi untuk penyusunan yang mudah, dan cara ia mengembang menjadikannya sesuai untuk perjalanan yang lebih jauh apabila anda perlu membawa banyak barangan. Bahan tahan lama yang diperbuat daripada beg juga membantunya kekal dalam keadaan baik untuk lebih lama daripada banyak beg yang saya cuba.

Walau bagaimanapun, terdapat beg yang lebih kecil di luar sana yang mungkin berfungsi lebih baik untuk perjalanan yang lebih singkat dan penggunaan sehari-hari apabila anda perlu mencapainya untuk mendapatkan apa yang anda inginkan pada bila-bila masa.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin mendapatkan beg galas perjalanan dengan kapasiti yang banyak dan kaedah pembungkusan gaya beg pakaian semuanya dalam reka bentuk yang bergaya, jangan cari lagi daripada Pek Perjalanan Incase ARC.

Mencari kad kredit perjalanan? Ketahui kad yang CNN Underscored pilih sebagai kami kad kredit perjalanan terbaik tersedia pada masa ini.

totobet sgp result

pembukaan sidney

sidney yang

pengeluaran hongkong

penguaran sgp