Winbet Bulgaria Ndadekake Konten Digital EGT menyang Platform
toto

Winbet Bulgaria Ndadekake Konten Digital EGT menyang Platform

Winbet Bulgaria wis nambah liyane game dening EGT Digital , kang bakal ngidini operator kanggo luwih ngiyataken tawaran ing pasar. Kolaborasi iki bakal ngidini Winbet nggedhekake kanthi 35 judhul, kanthi akeh sing dikembangake ing Toto HK kategori Clover Chance. Opsi sing kasedhiya kalebu 5 Burning Clover, 40 Super Hot, Royal Secrets, 10 Shining Diamonds, lan liya-liyane. Pembayaran dhuwur minangka titik fokus ing game sing diwenehake dening EGT Digital karo sawetara produk sing dipilih kayata High Cash ‘Putri Cash lan Dragons’ Realm gracing portofolio Winbet.

EGT Digital ngedongkrak Pustaka Gaming Winbet
Kemitraan iki disambut dening kepala sales EGT Digital Tsvetomira Drumeva sing ujar manawa kesempatan kanggo nggarap Winbet minangka kesempatan liyane kanggo supplier kanggo ngiyataken cahya ing pasar game lokal. Drumeva ngandika bab pinunjul saka produk game perusahaan lan ngandika sing High Cash wis produk mapan karo Clover Peluang ngumpulake momentum ing pasar iGaming lan cepet mbuktekaken ing antarane judhul-performing ndhuwur.

Direktur operasi Winbet Online Victor Perenovski uga seneng karo kesempatan Slot Demo konten anyar sing diwenehake dening perusahaan kasebut. Panjenenganipun ngandika:

Konten game EGT Digital dihargai dening para pelanggan amarga menehi pilihan hiburan lan kesempatan jackpot sing luwih apik.

Direktur operasi Winbet Online Victor Perenovski
Perenovski diterangno sing dasi-up karo EGT Digital bakal ngidini perusahaan kanggo tuwuh ngarsane ing pasar Bulgaria lan luwih consolidate status minangka solusi sing disenengi kanggo pasar game antarane pemain liwat introduksi saka kurban pemain atraktif lan bermanfaat. Bulgaria wis nglaras kapentingan ajeg saka supplier lan operator pungkasan.

Negara, liwati reformasi nyapu kanggo industri gambling sawijining, karo negara sarujuk ing larangan iklan DAS . Bulgaria wis masalah serius karo iklan gambling Keluaran SDY kang wis permeated TV, spasi fisik, lan media sosial ora dicenthang karo sethitik utawa ora respon dening panguwasa wewenang.

Wiwit angger gambling dipindhah menyang Badan Revenue Nasional, ngenalaken dhaftar poto-pengecualian. Kangge, online gambling ing negara wis thukul dening 50% . Pragmatic Play uga nyatakake niat kanggo ngembangake kehadirane ing negara kasebut.